Taylor Swift oli mukana maanantaina Burnin' Up -kiertueella. Hän ja Jonasit vetivät hyvän show'n! Katso kuvia tästä / katso video tästä!

Jonas Brothersit olivat kuuvaamassa heidän 3D elokuuvaansa ja kaksi heidän faniaan laittoivat videon siitä, kun he olivat paikalla. Katso video. Elokuva julkaistaan ensi vuoden puolella heidän päivityksiensä mukaan. Samasta tapahtumasta on myös kuvia täällä.

Nickelodeon-kanavan Unfabulous-ohjelmasta tuttu Malese Jownilla on kappale joka on Jonasten isän kirjoittama kappale. Sanotaan että videon 2:20 kohdassa laulaa Joe, mutta se ei ole ihan varmaa. Kuuntele tästä.

- - - - - - - - - - - - - - -

J.O.N.A.S-sarjasta:
"Kolme extra-normaalia ja musiikillisesti lahjakasta veljeä johtavat kaksois-elämää! Maailmassa, he ovat super mahtavia 'sydämmen sykintää' rock-tähtiä, eli Jonas Brothersit, tämän takana, he ovat J.O.N.A.S, 'Junior Operatives Networking as Spies'.

Tässä maailmassa on synkkyyttä ja pahuutta, nämä kolme veljestä, apunaan heidän salainen agentti - isänsä. He estävät Thr. Harvey Fleischmanin pahat suunnitelmat. (julma hammaslääkäri yrittää saada valtaansa maailman nuoret.)

Pahuuden estäminen ja maailman pelastaminen voi olla kuitenkin vaikeaa kun on samalla High Schoolissa. Salaisen henkilöllisyyden säilyttäminen äidiltään ja Stella Malonen, salaisen teini-ikäisen reportterin alituisessa tarkkailussa oleminen eivät helpota tilannetta ollenkaan.

Kiitos siskolleni suomennos-avusta. :'D

- - - - - - - - - - - - - - -

Clairen tekemät Promot
amini13.png
amini14.png amini15.png amini16.png

Suomen Disney Channelilla on juttua Jonas Brothersista! Aamulla katsellessani DC:tä huomasin sen. Löysin myös saman jutun YouTubesta.