Joillekin on vielä epäselvänä se ensi-ilta joten päätin kirjoittaa siitä että kaikki osaavat katsoa sen oikeaan aikaan. :)

Eli Camp Rockin ensi-ilta on tällä viikolla! Se tulee perjantaina klo. 20.00! Disney Channel mainostaa aina, että elokuvat tulevat klo. 19.00, mutta se on kello kahdeksalta, koska Suomella ei ole omia DC-mainoksia ja Ruotsissa elokuvat tulevat klo. 19.00, koska kello on siellä tunnin jäljessä, kuin Suomessa. Ja siitäkin johtuu se, että mainoksissa lukee "Kommer", joka tarkoittaa Ruotsiksi Tulossa. Suomi ei ole niin mukana näissä Disney Channelin ohjelmissa, eikä Suomella ole omaa sarjaa/elokuvaa Disney Channelille.

Monilla on myös se ongelma, että heidän TV-paketissa on joidenkin kanavien kohdalla se, että ne sulkeutuvat kello 18.00 jälkeen. No ei hätiä mitiä, Camp Rock tulee uusintana seuraavana päivänä, lauantaina klo. 11.30 aamulla ja ehkä samana päivänä klo. 17.00.

Sitä en tiedä tuleeko Camp Rock jälkeen päin elokuvateattereihin, mutta DVD:lle se tulee ainakin Suomessa. Ja Soundtrack levy on jo myynnissä nettikaupoissa! :)