OMGFRANKIE.jpg

Super söpö Frankie Jonas on onnekas veli. Hän saa elää mahtavien veljiensä kanssa, mutta Frankie seuraa mahdollisesti veljiensä jalanjälkiä!

'Bonus Jonas' ei ole bändin jäsen, mutta on silti Jonas. Hänen oikea nimensä on Franklin Nathaniel Jonas ja hän on nuorin veljeksistä. Hän on myös suuri New York Yankees fani.

Frankiella on oma rooli uutuus sarjassa J.O.N.A.S ja uuden Disneyn elokuvan Camp Rockin jatko-osassa. Hänen lempikappaleensa Jonas Brothersin uusimmalta levyltä on That's Just The Way We Roll. Frankiella on myös oma bändi jonka nimi on Rockslap. Ja hänen lempivärinsä ovat oranssi ja punainen.

Veljesten mukaan Frankie ei edes halua vanhempana liittyä Jonas Brothersiin vaan perustaa oman bändin. Kohta 8 vuotta täyttävä poika kirjoittelee jo itse kappaleita!

2428718715_859dc42b6c.jpg

Vaikka tämä 8-vuotias poika elää suuressa kuuluisuudessa, hän on normaali poika kuin hänen veljensäkin. Hänellä on ystäviä ja yksi on Demi Lovaton pikkusisko Madison! Sekä James-niminen ystävä, joka oli mukana Burnin' Up-kiertueella. Frankiellä on myös muita ystäviä. Frankie on myös läheinen Nickin parhaan ystävän Mayan kanssa, he viettävät aikaa yhdessä keikan aikana.