Heinäkuussa Jonasten aloittama Burnin' Up-kiertue ei ole vielä lopussa. Kiertue loppuu Syyskuun alkuun Floridaan. Jonasit ovat kommentoineen reissua ja heillä on ollut tosi kiireellisiä päiviä. Mutta he nauttivat silti joka hetkestä! Tänään JB:llä on Charlottessa keikka.


Olethan katsonut Disney Channelia?
Pari päivää sitten huomasin että Suomen Disney Channelilla on alkanut tulla lyhyitä Disney Channel Games ja Camp Rock mainoksia!
Lisäksi Suomen uusimassa (Elokuun) Demi-lehdessä on Jonas Brothers-juliste sekä Jonas Brothers aiheinen arvonta, joka on myös Miss Mixissä.

Ensimmäinen DC Gamesin jakso on katsottu Amerikassa! Suomessa Games näkyy syksyllä, mutta voit katsoa sen jo etukäteen netistä, sillä JJB:n kaikki jaksot julkaistaan aina. Kevin on keltaisessa joukkueessa - myös joukkueen kapteenina! Joe on vihreässä joukkueessa ja Nick punaisessa. Ensimmäisessä haasteessa Jonas Brothersia ei silti valitettavasti onni potki.
Alla oleva video on lyhennetty, mutta koko jakson voit katsoa täältä, ja samasta paikasta voit ladata jakson koneellesi.