LAUANTAINA KATSEET KOHTI NELOSTA!
Nelonen esittää lauantaina kello 12.35 kymmenen minuutin pituisen TV-pätkän Jonas Brothersista!! En tiedä mitä ohjelma sisältää, mutta sen tiedän että faktaa Jonaseista. :) Tuskin maltamme odottaa!


Jordan Pruitt oli ihastunut Nick Jonasiin
Kun Jordan Pruitilta kysyttiin kuka on hänen julkkis ihastuksensa ja hän vastasi Nick Jonas. Tämä on mielenkiintoista, koska aiemmin Nick uutisoi että hän oli ihastunut Jordaniin. Mistään seurustelusuhteesta ei ole tietoa. Jordanin uudessa albumissa, Permission To Flyssa, Jordan kiitti N.J:tä, ja tässä suloinen viesti hänelle: 'Kiitos N.J:lle ystävyys-suhteesta ja inspiraatiosta, että innostuin kirjoittamaan monta kappaletta albumilleni'.

Bop-/Tiger Beat-lehti kuvasi Jonas Brothersin 'salaista Soundcheckia'. He laulavat kappaleen 'I'm Gonna Getcha Good'. Se ei ole tulevassa albumissa, mutta olisikohan se albumin Bonus Trackina? En ole asiasta varma. Voit katsoa videon tästä.

Jonasit viettivät päiväänsä viime viikon perjantaina Hershey Parkissa bändiläistensä kanssa. Katso kuvia tästä.

Popstar kyseli Jonas Brothersilta heidän unistaan ja Joen aihe liittyi Sammakkomieheen ja Nickin painajaiseen jonka hän näki 10 vuotiaana. Katso video tästä.

Kuvia Forbes-lehdestä
scan1.png scan2.png scan3.png scan4.png

Jonasit pelasivat keskiviikkona ystäviensä ja perheensä kanssa kickballia (ei suomalaista nimeä). Videon tapahtumasta voit katsoa tuosta alhaalta ja kuvia tästä.