Niin kuin viime postauksessa olikin, että sellaisia juoruja on kolmikosta liikkeellä, että yksi heistä eroaisi bändistä ja ryhtyisi työstämään yksin - Kaikkien iloksi se tietenkin oli pelkkä juoru! Viime blogissaan JB ilmoitti sen kaikkien fanien korviin. Jos haluat lukea blogin omin silmin; CHECK.

thumb_bobh4.jpg  thumb_bobh3.jpg  thumb_bobh5.jpg  thumb_bobh2.jpg

Jonas Brothers ja Demi Lovato kuvasivat syksyllä Lontoossa Bob D'Amicon photoshootit ja nyt kansio on saanut lisäystä! Tsekkaa kansio.

2mm90ci.png

Jonas Pandemoniumin JB tuotteihin on lisääntynyt muutama uusi paita ja muuta! Jotkut vaatteet on minusta tosi söpöjä - ja nuo kangaskassit on intohimo! Tsekkaappas. Löytyykö joku tilattavan arvoinen? {En muuten tiedä voiko niitä tilata Suomeen, mutta kannattaa kokeilla.}

thumb_jay.jpg   thumb_jay1.jpg

Veljekset esiintyivät Marraskuussa Tonight Show with Jay Lenonissa ja JonasHQ:n kansiosta löytyi pari kuvaa tilaisuudesta. CHECK.

Lehtiskannauksia:
People, OK!, J-14, Twist

thumb_itg.jpg

Tiger Beat / Bop lehdet kuvasivat Jonaseista pari photoshootia. Toisessa Nick poseeraa Elvis-söpöliinin kanssa! Mutta ei toistakaan kuvaa voi moittia. (; CHECK.

thumb_dis.jpg  thumb_dis1.jpg  thumb_dis2.jpg  thumb_dis3.jpg

Veljekset myös tavattiin pari viikkoa sitten Disneylandissa, jossa he allekirjoittivat heidän Burning Up kirjan! Tsekkaappas.

thumb_driv.jpg

Nick kävi ajelemassa Kevinin autolla Big Robin kanssa! Mulla ainakin menee vielä vähän aikaa kun totun katsomaan Nickin ratissa. ;D Mutta pakko sanoa, että söpö kuva. x] CHECK.

Jonas Brothers vieraili The CBS Early Show:ssa. Katso haastattelu: