Ulkoasun vaihto on siirtynyt vähän, mutta toivottavasti saamme sen vaihdettua pian, kun Scarlett tekee sitä parhaillaan. :)

Jonasit olivat eilen Urheilu-liikkeessä ostoksilla ja jokainen sai riittävästi kannettavaa. Asia mikä sai ainakin minun huomioni oli, että Joella oli lenkkarit! Katso lisää näitä kuvia tästä.

Nickin koira sai nimen ELVIS!
Nick on antanut hänen uudelle koiranpennulleen nimeksi Elvis! Nimi tuli Nickin kahdelta lempi muusikolta Elvis Cosvellolta ja Elvis Presleyltä. Elvis on elellyt Nickin hoivissa nyt kaksi päivää. Eilen Nick vei pennun eläinlääkäriin tarkastukseen. Katso suloiset kuvat tästä. Koiranpentu ei välttämättä ollutkaan Nickin perheeltä, koska Nick oli kertonut että hän sai pennun "eräältä". Kukas tämä ihminen on? Nick sai unelmiensa lahjan, sillä viime kuun Twistissä Nick oli sanonut: "Haluan koiran! Ison koiran!".

Työskentelikö Nick syntymäpäivänään?
Kyllä! Fanit pääsivät onnittelemaan Nickiä uuden Jonas Brothers-musiikkivideon kuvauksissa, Los Angelesissa. Jonas Brothers oli myös J.O.N.A.S:n kuvauksissa! Katso kuvat tästä.

thumb270.png   thumb271.png   thumb272.png