Hei, täällä Akari. ((; Tiedän, teillä on oikeus olla vihaisia mulle, koska päivittelyä ei ole tullut pitkään aikaan hyvin, mutta tänään yritän korjata asian. :D Olen tosiaan ollut uuden blogini kimpussa viikon. Käykää vierailemassa Wake Up Finlandissa! P.S. Blogi sisältää pari kuvaa minusta uteliaille. ;DD

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Niinpä tosiaan, Barack Obama on yhdysvaltojen uusi presidentti. :) Mahtaakohan Jonas Brothers päästä vierailulle valkoiseen taloon?

OceanUpilla on Halloween-puku kilpailu, jossa kaikki saavat äänestää parasta asua. Joukossa on paljon faneja pukeutuneita Jonaseita, käy äänestämässä!

2044390.jpg

Nettiin vierähti kuvia Jonasten kesäkuusta vuonna 2007. Nickillä oli seuralainen, Miley Cyrus! Kaksikko seurusteli vielä ja sekin näkyy selvästi kuvissa. Nick näyttää niin onnelliselta. Katso kuvat tästä! Ja tässä myös OceanUpin Niley-kuvat.

KUVAT
:: Tuntematon photoshoot Bopille
:: Nick's Simple Wins photoshootit Lisää kuvia
:: Nick Ellen Show'ssa 30/10
:: Tuntemattomat photoshootit Diabetes PSA:lle
:: First Bloom Celebration 2/11

VIDEOT
:: Nickin naurua Ellen Show'ssa
:: Joen laulunlurautuksia LoveBugin kulisseissa
:: Amerikkalaisen kundin faktoja Jonas Brothersin fanituksesta

thumb406.png thumb393.png thumb395.png thumb399.png thumb401.png

Tässä alhaalla video Taylor Swiftistä, jossa hän tekee pahaa Joe Jonasista. Taylorin kädessä on Shane Gray - Camp Rock nukke ja toisessa prinsessa barbie. Juorujen mukaan Taylor ja Joe seurusteli, mutta vähän aika sitten erosivat. Ja se on totta! Taylor paljasti asian radiossa, kuuntele haastattelu tästä. Taylor kertoi myös, että Joe jätti hänet n. 27 sekunnin keställä puhelulla.